7 Temmuz 2011 Perşembe

Valentino'un Paris Moda Haftasında Sergilediği Defilesinin Detayları...

Paris Moda Haftası kapsamında düzenlenen Valention'un defilesine müthiş ambiyansı ile 1800'lerin sonlarında inşa edilen Hotel Salomon de Rothschild ev sahipliği yaptı.
Mekan Valentino'un genel klasik ve düzenli havasına çok uygun seçilmiş.

Koleksiyondaki tüm kıyafetlerde saatler süren el yapımı işlemeler kullanılmış. Floral temalı elbiselerde kullanılan çiçek desenlerinde hepsi de el boyamasıyla renklendirilmiş.New York Times'ın haberine göre sadece bir elbisenin boyanması 215 saat civarında sürmüş.


Elbiselerde kullanılan ince floral akımı ayrıca show'da yürüyen modellerin saçlarında çiçeksi aksesuarlarla yer bulmuş. Varla yok arası makyajları, mistik taçları ve özensiz taranmış saçları defilenin romantik havasını tamamlamak için kıyafetlerle kucaklaşmış.


Veee defilenin sonunda koleksiyonun yaratıcı ikilisi Maria  Grazia Chiuri ve Pierpaolo Piccioli büyük bir memnuniyetle kendilerini izleyen davetlileri birlikte selamlayarak noktayı koymuşlar.

Büyük bir heyecanla beklenen ve takip edilen Valentino'un başarılı bir şekilde takdim ettiği koleksiyonun ince detayları sahibelerini gerçekten özel hissettireceği kesin. Romantik havasına aşık olduğum bu moda devinin yeni çalışmalarını merakla bekliyorum...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder