10 Temmuz 2011 Pazar

İlk Lookbook Görüntüleri.. Tom Ford Sonbahar Kış..



Tom Ford Sonbahar-Kış Lookbook'u  için dünya çapınca ünlü Victoria's Secret modeli Candice Swanpoel ile çalışmış. Gerçi fotoğraflarda medyada gördüğümüze nispeten tanınmayacak halde Candice, geri planda kalması için makyajla epeyce yoğrulmuş :) Daha önceki bir yazımda Blumarine - Adriana Lima lookbook çalışmasında ki 'model-kreasyon' rekabeti, Tom Ford - Candice Swanpoel ortaklığında yaşanmamış.



Gelelim lookbook'ta ilk çarpıcı detaylara.. 2011 yaz koleksiyonlarında olduğu gibi yine dominat renkler kıyafet ve aksesuarlarda bol bol kullanılmış tabii kışlık versiyonlarında.. Artık siyahtan çok sıkılmış ve siyah olan hiçbirşeyi alamayan biri ( yani bendeniz Nigar ) için paha biçilemez bir trend...

Resimlerde görüldüğü üzere; tül ve dantel elbiseler, gösterişli kürkler ve krodil baskısı da geçen kış sezonundan 2012 kış sezonuna terfi eden trendler olarak görünüyor.

Ayrıca geçen sezon trend olmasına ragmen diğer moda malzemeleri arasından sıyrılamayan kadife Tom Ford'da krodil baskılı formatıyla karşımıza çıktı.
Ne dersiniz bu resim bir yeni bir trend alarmı olarak görünmüyor mu?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder